GARELLO, MARCO
GARELLO, MARCO
SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI
Efficacia contro marciume grigio su mele ‘Opal’ ed effetto sul microbiota del trattamento con olio essenziale di timo
2022-01-01 Garello M., Schiavon G., Gullino M.L., Spadaro D.
Efficacy of biofumigation with essential oils in the control of postharvest rots on nectarines
2022-01-01 GARELLO M., SCHIAVON G., SPADARO D.
Essential Oils Reduce Grey Mould Rot of Apples and Modify the Fruit Microbiome during Postharvest Storage
2022-01-01 Schiavon, Giada; Garello, Marco; Prencipe, Simona; Meloni, Giovanna Roberta; Buonsenso, Fabio; Spadaro, Davide
Fruit microbiome: A powerful tool to study the epidemiology of dry lenticel rot and white haze – Emerging postharvest diseases of apple
2023-01-01 Garello M.; Piombo E.; Prencipe S.; Schiavon G.; Berra L.; Wisniewski M.; Droby S.; Spadaro D.
Genome assemblies of three strains of Pyricularia oryzae, representative of the variability of the population on Italian rice
2022-01-01 Garello Marco; Bosco Simone; Abbruscato Pamela; Spadaro Davide
Kiwifruit Vine Decline Syndrome: the roles of microbiome and abiotic stress in plant health
2022-01-01 Guaschino Micol; Garello Marco; Nari Luca; Spadaro Davide
Microbiome composition provides a powerful tool to elucidate the epidemiology of postharvest diseases of apples
2021-01-01 Spadaro Davide, Garello Marco, Prencipe Simona, Piombo Edoardo, Schiavon Giada, Wisniewski Michael, Droby Samir
Sviluppo di una strategia a residuo zero per la difesa della fragola
2022-01-01 Garello M., Rosati M., Schiavon G., Spadaro D.
Valutazione dell’efficacia di oli essenziali nel contenimento del marciume bruno su nettarine
2022-01-01 Schiavon G., Garello M., Spadaro D., Gullino M.L.