CIVERA, Tiziana
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 5.580
EU - Europa 4.902
AS - Asia 1.409
SA - Sud America 142
AF - Africa 41
OC - Oceania 22
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 4
Totale 12.100
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.448
IT - Italia 1.727
CN - Cina 825
IE - Irlanda 530
FR - Francia 396
DE - Germania 366
SE - Svezia 332
UA - Ucraina 326
GB - Regno Unito 283
FI - Finlandia 274
AT - Austria 237
KR - Corea 211
PL - Polonia 194
VN - Vietnam 159
CA - Canada 79
IN - India 74
BE - Belgio 42
MX - Messico 39
ES - Italia 38
PE - Perù 35
RU - Federazione Russa 33
EC - Ecuador 31
NL - Olanda 29
CO - Colombia 27
JP - Giappone 22
TR - Turchia 22
BR - Brasile 21
PT - Portogallo 17
AU - Australia 16
GR - Grecia 16
CH - Svizzera 14
TH - Thailandia 12
ID - Indonesia 11
AR - Argentina 10
IR - Iran 10
TW - Taiwan 10
GT - Guatemala 9
BO - Bolivia 8
HR - Croazia 8
MY - Malesia 8
PH - Filippine 8
RO - Romania 8
ZA - Sudafrica 8
DK - Danimarca 7
HK - Hong Kong 7
PK - Pakistan 7
RS - Serbia 7
CL - Cile 6
TN - Tunisia 6
KZ - Kazakistan 5
MA - Marocco 5
NZ - Nuova Zelanda 5
CR - Costa Rica 4
CZ - Repubblica Ceca 4
DZ - Algeria 4
EG - Egitto 4
EU - Europa 4
NO - Norvegia 4
SG - Singapore 4
BG - Bulgaria 3
BW - Botswana 3
CY - Cipro 3
TG - Togo 3
UZ - Uzbekistan 3
VE - Venezuela 3
IQ - Iraq 2
NG - Nigeria 2
NP - Nepal 2
AD - Andorra 1
BY - Bielorussia 1
CI - Costa d'Avorio 1
FJ - Figi 1
HU - Ungheria 1
IL - Israele 1
JO - Giordania 1
KE - Kenya 1
KG - Kirghizistan 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
LT - Lituania 1
LU - Lussemburgo 1
LV - Lettonia 1
MU - Mauritius 1
MZ - Mozambico 1
SD - Sudan 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
SN - Senegal 1
SV - El Salvador 1
UY - Uruguay 1
Totale 12.100
Città #
Chandler 628
Fairfield 527
Dublin 519
Beijing 500
Torino 376
Houston 338
Ann Arbor 294
Woodbridge 237
Vienna 230
Wilmington 224
Villeurbanne 218
Ashburn 215
Seattle 203
Cambridge 194
Warsaw 181
Pisa 180
Jacksonville 175
Princeton 173
Nyköping 159
Medford 150
Dearborn 98
Dong Ket 85
Boston 78
Milan 77
Redwood City 75
Turin 73
Fremont 55
Boardman 37
Verona 37
Brussels 36
Norwalk 35
Mcallen 34
Rome 33
San Diego 33
Guangzhou 32
Nanjing 32
Munich 31
Jinan 29
Montréal 29
Padova 26
Hefei 23
Washington 22
Hangzhou 20
Lima 19
Philadelphia 19
Parma 18
Phoenix 18
Falls Church 17
Lachine 17
Gloucester 16
Kunming 16
Shanghai 16
Napoli 15
Toronto 14
Bari 12
Mumbai 12
Wuhan 12
Bologna 11
Guayaquil 11
Quito 11
Bogotá 10
Mexico 10
Ariano Irpino 9
Dallas 9
Group 9
Hebei 9
Saint Petersburg 9
Borgaro Torinese 8
Fuzhou 8
Hanover 8
Messina 8
Ottawa 8
Vicenza 8
Berlin 7
Chengdu 7
La Paz 7
Mersin 7
Nanchang 7
San Giuliano Milanese 7
Southend 7
Trieste 7
Bangkok 6
Buffalo 6
Burgess Hill 6
Castano Primo 6
Des Moines 6
Florence 6
Huánuco 6
Modena 6
Mountain View 6
Pontassieve 6
Sant'Oreste 6
Shenyang 6
Taipei 6
Upper Marlboro 6
Aosta 5
Bengaluru 5
Catania 5
Düsseldorf 5
Latisana 5
Totale 7.283
Nome #
Isolation and characterisation of lactic acid bacteria from donkey milk 467
Biofilm Formation and Disinfectant Susceptibility of Persistent and Nonpersistent Listeria monocytogenes Isolates from Gorgonzola Cheese Processing Plants 350
A survey on the milk chemical and microbiological quality in dairy donkey farms located in NorthWestern Italy 313
Characterization of bacterial communities of donkey milk by high-throughput sequencing 311
Faenado de bovinos: inspeccion de carnes y buenas practicas en el faenado 252
Characterization of microbiota in Plaisentif cheese by high-throughput sequencing 237
Prodotti di gastronomia pronti al consumo e rischio listeria monocytogenes 210
The microbiological conditions of carcasses from large game animals in Italy 189
Pasteurization of human milk by a benchtop High_Temperature Short_Time device 185
A five year surveillance report on PFGE types of Listeria monocytogenes isolated in Italy from food and food related environments. 168
Listeria innocua and Listeria monocytogenes strains from dairy plants behave similarly in biofilm sanitizer testing 166
Detection of virulence-associated genes and epidemic clone markers in Listeria monocytogenes isolates from PDO Gorgonzola cheese 165
Caratteristiche chimiche e microbiologiche di molluschi cefalopodi nel corso della conservazione. 158
Multiplex primer-extension assay for identification of Yersinia species 157
Presenza di muffe nella filiera produttiva delle paste farcite, con particolare riferimento al genere penicillium 155
Responsabilità dell'operatore del settore alimentare in materia di sicurezza alimentare:criticità legate all'autocontrollo nelle microimprese 151
Presence of synthetic antioxidants in organic and conventional milk 149
Enterotoxin gene profiles ofStaphylococcus aureusisolated from milk and dairy products in Italy 146
Application of DNA barcoding for controlling of the species from Octopus genus 137
Molecular differentiation of cattle Sarcocystis spp. by multiplex PCR targeting 18S and COI genes following identification of Sarcocystis hominis in human stool samples 136
Comportamento di Listeria monocytogenes in sughi freschi 133
Authentication of meat from game and domestic species by SNaPshot minisequencing analysis 132
Detection and Quantification of Ochratoxin A in milk produced in organic farms 129
A new molecular approach to assess the occurrence of Sarcocystis spp. in cattle and products thereof: preliminary data 129
Microbial ecology of Gorgonzola rinds and occurrence of different biotypes of Listeria monocytogenes 126
A novel minisequencing test for species identification of salted and dried products derived from species belonging to Gadiformes 119
Isolation of Listeria monocytogenes in a salami producing plant in Piedmont: use of pulsed field gel electrophoresis to trace contaminations 116
Novel multiplex single nucleotide polymorphism-based method for identifying epidemic clones of Listeria monocytogenes. 112
Growth potential of Listeria monocytogenes in fresh sauces for pasta 111
Multiplex primer-extension assay for identification of six pathogenic vibrios 105
Distribution of Pseudomonas species in a dairy plant affected by occasional blue discoloration 105
Listeria monocytogenes in Gorgonzola: subtypes, diversity and persistance over time 104
Frazioni azotate e amine piogene nel formaggio. Influenza di alcune variabili introdotte nel processo di caseificazione 102
Ricerca di Listeria monocytogenes in prodotti a base di carne suina: confronto fra ISO 11290-2 e MPN 100
A multiplex polymerase chain reaction for the identification of cows' goats' and sheep's milk in dairy products 99
A multiplex PCR for the identification of animal species in feedstuff 92
Amine biogene nei prodotti caseari: presenza e significato in formaggi fusi e grattugiati. 92
An integrated approach for education/training in Veterinary Public Health (VPH) by the Department of Veterinary Science, University of Turin (DVS_UNITO): the experiences of the “VPH mobile clinic” and the “VPH practical weeks” 91
Caratterizzazione di ceppi di Enterobatteriacee: capacità di produrre amine biogene. 90
Isolamento e caratterizzazione delle popolazioni microbiche autoctone da formaggio Castelmagno DOP e Raschera DOP ai fini della predisposizione di starter per la caseificazione 90
Safety status and physicochemical composition of Plaisentif Cheese 90
Design of universal primers for the detection of animal tissues in feedstuff. 88
Caratteristiche microbiologiche della robiola di Roccaverano 88
Simultaneous detection of cow and buffalo milk in mozzarella cheese by Real-Time PCR assay 88
RAW MILK AT VENDING MACHINES: EVALUATION OF E. SAKAZAKII, COXIELLA BURNETII AND M. PARATUBERCULOSIS IN PIEDMONT EXPERIENCE. 88
Influence of Alpine highland pasture on the fatty acid and terpene composition of milk and Plaisentif cheese from various Piedmont farms 86
Further investigations on total volatile basic nitrogen and trimethylamine in some Mediterranean teleosteans during cold storage. 84
Molecular identification of Sarcocystis spp. in cattle: partial sequencing of Cytochrome C Oxidase subunit 1 (COI) 83
Development of a PCR assay targeting the rpoA gene for the screening of Vibrio genus 83
Official control through AUDIT: implementation and responses in food industries falling within a Local Health Unit of Turin Province 82
Development of a Biomolecular Assay for Post-mortem Diagnosis of Taenia saginata Cysticercosis 81
Microbiota of the Planalto de Bolona: an artisanal cheese produced in uncommon environmental conditions in the Capo Verde islands 81
Controlli igienico-sanitari in impianti adibiti alla ristorazione collettiva 80
A novel multiplex PCR assay for simultaneous detection and identification of Sarcocystis spp. in cattle 79
La rintracciabilità nei prodotti della pesca:l'approccio molecolare 78
Study of the microbial ecology of Gorgonzola rind and frequency of isolation of Listeria monocytogenes 77
Ocratossina A in latte proveniente da allevamenti biologici 76
Development of a Multiplex Real-Time PCR Assay for the detection of ruminant DNA 75
Valutazione della presenza di latte vaccino in mozzarelle dichiarate di pura bufala. 74
Survey on the presence of enterovirulent escherichia coli, including E. COLI O157, in cheese manufactured in the Italian Alpine Region 73
CARATTERISTICHE IGIENICO-SANITARIE DI CASEIFICI ARTIGIANALI IN PIEMONTE 72
Characterization of Listeria monocytogenes strains isolated from food and environmental samples 72
Microbial ecology of artisanal products from the Piedmonst region (North West Italy) and antimicrobial activity of the autochthonous populations 71
Microbial fermentation dynamics of sausages inoculated with bacteriocinogenic cultures 70
Caratteristiche igienico-sanitarie di formaggi prodotti sul territorio piemontese. 69
Approccio biomolecolare per l’identificazione di specie di una trancia di pesce. 67
Biomolecular approaches for the identification of tuna species 67
Impiego della Polymerase Chain reaction (PCR) nel controllo delle frodi legate alla sostituzione di specie in prodotti sottoposti ad alte temperature. 67
BOVINE EOSINOPHILIC MYOSITIS: ROLE OF SARCOCYSTIS SPP. 67
Identificazione biochimica e genotipica di vibrioni, con particolare riferimento a Vibrio parahaemolyticus, in prodotti della pesca 66
Species identification and safety of fish products 65
Valutazione della sicurezza di produzioni casearie d’alpeggio. 64
Detection of Antimicrobial Resistance Genes in the Milk Production Environment: Impact of Host DNA and Sequencing Depth 64
Approcci biomolecolari per l’identificazione di alcune specie di tonno 63
Effect of gaseous ozone on listeria monocytogenes planktonic cells and biofilm: An in vitro study 63
Caratterizzazione di Listeria monocytogenes: confronto tra due metodiche biomolecolari - Amplified Fragment Lenght Polymorphism (AFLP) e Pulsed Field Gel Electrophoresis (PFGE) 62
Evaluation of the marketing methods and handling of live shellfish (American lobsters) for the purpose of sale as food: first evaluations in Piedmont. 62
Application of Pulsed Field Gel Electrophoresis (PFGE) to investigate the diversity of Listeria monocytogenes strains isolated from different food sources 61
Use of PFGE for Surveillance of Salmonella Typhimurium infections in Piedmont, Italy 60
Sperimentazione di un protocollo per la sorveglianza dei casi sporadici di salmonellosi mediante PFGE 60
Characterization of vegetative bacillus cereus and bacillus subtilis strains isolated from processed cheese products in an italian dairy plant 60
Caratterizzazione sensoriale ed evoluzione di alcuni parametri chimico-fisici nel corso della maturazione di un formaggio tipico valdostano 59
Il controllo sanitario di filiera: ricerca della presenza di farine di origine animale in mangimi zootecnici. 59
El sacrificio de la specie avicola 58
PROFILO COMPOSITIVO DELLA "ROBIOLA DI ROCCAVERANO"A CARATTERE ARTIGIANALE 58
Production of biogenic amines by some Enterocaberiaceaea strains isolated form dairy products 58
Contributo alla caratterizzazione del "Valle d'Aosta Fromadzo". 57
Real-Time PCR and melting curve analysis per l’identificazione di quattro specie ittiche appartenenti al genere Thunnus 57
Tipizzazione di ceppi di Listeria monocytogenes isolati da alimenti ed industrie alimentari mediante PFGE 57
Rilevazione di antiossidanti di sintesi nel latte come marker per le produzioni tradizionali e biologiche 55
Study of the microflora of Bolona cheese from the Islands of Capo Verde by traditional and molecular methods 55
Indagine sulla cisticercosi nel territorio saluzzese (ex ASL 17-2) 55
Responsabilità dell'operatore del settore alimentare in materia di sicurezza alimentare: criticità legate all'autocontrollo nelle microimprese 55
Application of PFGE (Pulsed Field Gel Electrophoresis) for Salmonella spp. infections surveillance 54
Development of a PCR assay for the detection of animal tissues in ruminant feeds 54
Caseificazioni sperimentali: resistenza di ceppi enteropatogeni. 54
Fate of Listeria monocytogenes in the Presence of Resident Cheese Microbiota on Common Packaging Materials 54
Detection of Salmonella in finishing pigs on farm and at slaughter in Piedmont, Italy 53
Development of a multiplex PCR assay for the identification of pathogenic genes of Escherichia coli in milk and milk products 53
Gestione dei pericoli legati alla contaminazione fecale nella macellazione dei suini 53
Totale 10.443
Categoria #
all - tutte 25.318
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 7.120
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 32.438


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/20191.348 0 0 0 52 61 132 66 216 63 114 446 198
2019/20202.014 132 89 165 270 156 250 250 141 236 146 121 58
2020/20211.565 150 91 153 68 127 85 109 68 185 176 116 237
2021/20221.606 60 103 97 98 64 105 100 72 66 122 332 387
2022/20232.293 239 148 62 227 208 556 238 141 229 54 111 80
2023/2024423 148 186 84 5 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 12.599